Radon Table™

Designet af Hans Sandgren Jakobsen, 2005

Radon Table™ bordlampen tager udgangspunkt i de grundlæggende geometriske former - cirklen og trekanten. Lampens tre ben danner en trekant, der sikrer stabilitet og balance. Den halvkugleformede skærm er multi-justerbar og forsynet med en asymmetrisk reflektor, der sikrer en effektiv distribution af lyset. Kontakten er placeret på bordlampens hoved, mens ledningen føres ud af det bagerste ben og således medvirker til at understrege lampens rene udtryk. Lampen har siden 2005 indgået i Kunstindustrimuseets store samling af klassikere.
{{ variant.shortDescription}}

solis nigra alba

{{variant.price.formattedValue}}


Radon Table™
Radon Table™
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
SektionerHans Sandgren Jakobsen

En forkærlighed for den skandinaviske designtradition og et lyst og let designunivers er udgangspunktet for Hans Sandgren Jakobsens formgivning. Med et dedikeret, empatisk og langsigtet perspektiv designer han produkter, der modsvarer reelle behov. I processen udforskes materialernes potentiale og de teknologiske muligheder for at skabe et evident og enkelt udtryk. Evnen til at forene funktionalitet med minimalistisk formfuldendthed er et af hans særkender.

Lys har som bekendt betydning for hvordan møbler og rum opleves. Af samme årsag finder Hans Sandgren Jakobsen det interessant at designe belysning, som kan skabe rum og stemning. Det er altid hans mål at gøre det til en æstetisk oplevelse at betragte lamperne og at udnytte lyset fra dem.

Hans Sandgren Jakobsen har valgt at navngive sine designs for Lightyears ud fra navneuniverset ’Elements’.