Volume™

Designet af GamFratesi, 2014

GamFratesi har skabt den lille LED bordlampe Volume™ efter inspiration fra knapperne på en original 80'er stereoforstærker. Lampeskærmen passer til en håndflade, og lysintensiteten øges og mindskes ved en simpel rotation med hånden på skærmen. De små bordlamper er lavet af trykstøbt aluminium og opal akryl og afsluttes med en mat lakering. Forsynet med tre Osram 1W lysdioder udsender lampen et behageligt lys 360 grader rundt og ud igennem åbningen i toppen. Lysdioderne brænder i 50.000 timer uden nogen form for vedligeholdelse.
{{ variant.shortDescription}}

fade-to-grey evergreen blackbird

{{variant.price.formattedValue}}


Volume™
Volume™


GamFratesi

Skandinavisk funktionalisme og en tydelig formidling af ideen bag designet er nøgleordene for GamFratesi's formgivning. Designduen blev etableret i 2006 og består af den danske arkitekt Stine Gam og den italienske arkitekt Enrico Fratesi.

GamFratesi's design finder sin kreative kraft i en fusion af tradition og fornyelse og en eksperimenterende tilgang til de valgte materialer og teknikker. Med deres tværkulturelle baggrunde trækker de således både på den klassiske danske design- og håndværkstradition og den klassiske italienske intellektuelle og konceptuelle fremgangsmåde. Med deres raffinerede, minimalistiske formsprog formår de med deres design at fortælle unik historie. I arbejdet med Lightyears har GamFratesi arbejdet med en konceptuel og funktionel tilgang til belysning.