Aeon Rocket™

Designet af Morten Voss, 2014

Med Aeon Rocket har Morten Voss skabt en serie smukke, harmoniske og iøjnefaldende pendler. Lampen skriver sig ind i historien som den første pendel, der udnytter de lystekniske egenskaber fra metal og polypropylen i én og samme pendel. Den enkle metalskærm sikrer et godt og nedadrettet lys, mens underskærmen i polypropylen oplyses smukt og spreder lyset. Den florlette underskærm består af otte lange bånd, der omhyggeligt flettes i hånden for at skabe åbninger, hvor lyset kan strømme igennem. Hænges lampen højt, benyttes den vedlagte pæreskjuler for at undgå indkig til lyskilden.
{{ variant.shortDescription}}

aeon-grey aeon-black
aeon-grey aeon-black

{{variant.price.formattedValue}}


Aeon Rocket™
Aeon Rocket™
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Morten Voss

Den autodidakte designer Morten Voss er en af de fineste eksponenter for den nyere generation af danske designere. Evnen til at forene former og materialer i et originalt og udfordrende design er et af hans særkender. Selvom han tager afsæt i den danske, funktionelle designarv er han på ingen måde bange for at gå egne veje og bryde konventioner. Desuden har han en udtalt forkærlighed for at bruge kendte materialer på nye måder.

Morten Voss grundlagde sin egen tegnestue i 1996, hvorfra han arbejder med nyskabende projekter inden for produktdesign og større indretningsopgaver. Det overordnede mål med Mortens Voss' design er at skabe funktionel og æstetisk merværdi.

I arbejdet for Lightyears har Morten ladet sig inspirere af designuniverset Sci-Fi, hvor alt er muligt og intet utænkeligt. 

Projekter med Aeon Rocket

Ebeltoft Strand Apartments

Hotel

Hotel Ebeltoft Strand

Hotel

Køkken og badeværelse

Private hjem