Atomheart™

Designet af Morten Voss, 2008

Atomheart™ pendlen er inspireret af den klassiske visning af atomet, hvor partiklernes baner rundt om kernen former en dynamisk kugle. Ingen vinkler er ens, og lampens form forandres dermed hele vejen rundt. Når disse pendler tændes, dannes der kontraster i den fantasifulde glaskugle, og lampen fremstår som en unik lyskilde med sit helt eget udtryk. Skærmen består af mundblæst, syrematteret opalglas i tre lag, som giver et blødt og diffust lys. Med den lukkede bund er der fuldstændigt afskærmet for indkig til lyskilden.
{{ variant.shortDescription}}

opal-glass
opal-glass

{{variant.price.formattedValue}}


Atomheart™
Atomheart™
Morten Voss

Den autodidakte designer Morten Voss er en af de fineste eksponenter for den nyere generation af danske designere. Evnen til at forene former og materialer i et originalt og udfordrende design er et af hans særkender. Selvom han tager afsæt i den danske, funktionelle designarv er han på ingen måde bange for at gå egne veje og bryde konventioner. Desuden har han en udtalt forkærlighed for at bruge kendte materialer på nye måder.

Morten Voss grundlagde sin egen tegnestue i 1996, hvorfra han arbejder med nyskabende projekter inden for produktdesign og større indretningsopgaver. Det overordnede mål med Mortens Voss' design er at skabe funktionel og æstetisk merværdi.

I arbejdet for Lightyears har Morten ladet sig inspirere af designuniverset Sci-Fi, hvor alt er muligt og intet utænkeligt.