Avion™

Designet af ISKOS-BERLIN, 2015

Barndommens fascination af flyvemaskiner og især Zeppeliner luftskibe, der langsomt og stille flyder hen over himlen, har inspireret Iskos-Berlin til at skabe Avion™. Avion™ er en stor oval pendel, der naturligt indtager det ”indre luftrum”. På trods af sin betydelige størrelse er Avion™ let svævende, legende og tydelig retningsorienteret. Pendlen er fremstillet af polyethylen, og udsender et blødt og diffust lys, der bidrager til en naturlig atmosfære i rummet. Avion™ pendlen hænges højt i rummet, og er velegnet til oplysning af kantiner, gangarealer og storrum. Avion™ kan også hænges lavt, eksempelvis over en skranke. Avion™ kan arrangeres i regulær formation, i en dynamisk flok eller den kan hænge på linje og markere en passage igennem en bygning.
{{ variant.shortDescription}}

white
white
white

{{variant.price.formattedValue}}


Avion™
Avion™
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner


Iskos-Berlin

Iskos-Berlin Design er et partnerskab mellem Aleksej Iskos og Boris Berlin. Firmaet blev stiftet sidst i 2010, men Aleksej og Boris har arbejdet sammen i en årrække. I 1987 var Boris med til at stifte Komplot Design, hvor Aleksej har været ansat i over 11 år. Dette lange og frugtbare samarbejde har givet dem mulighed for dem at udvikle en fælles designfilosofi.

De opfatter design som fortællekunst. Historien er normalt temmelig indviklet, fordi den består af semantik, morfologi, materialitet, teknologi og mange andre elementer. Men jo tydeligere historien er, jo mere sandsynligt er det, at folk vil forstå den. Jo mere overraskende man gør sin historie, jo mere sandsynligt er det, at de vil huske den. Og jo mere du får folk til at smile, jo større chance er der for, at de i sidste ende vil kunne lide den.

Iskos-Berlin eksperimenterer med nye teknologier og materialer for at udforske, hvordan de kan anvendes i hverdagsobjekter. Disse objekter har deres egne individuelle historier, som også er en del af et bredere narrativ om den måde, hvorpå vi interagerer og tænker med ting. Ved at lade materialerne vælge deres egen retning, at lade dem tale for sig selv, forsøger Iskos-Berlin at få denne løbende, og endeløse, historie til at tage en ny drejning.

Designduoen har under arbejdet med at skabe deres første lampeserie for Lightyears været inspireret af identificerede og uidentificerede flyvende objekter.

 

Projekter med Avion

Skjern Håndboldklub

Offentlige rum

Norddjurs Kommune

Offentlige rum

Stockholm Furniture & Light Fair

Offentlige rum