Bulb Fiction™

Designet af KiBiSi, 2012

Med udgangspunkt i den ikoniske glødepære har KiBiSi skabt Bulb Fiction™ lampen. Den klassiske pæreform er skaleret op og designet som helhed, der samler fatning og pære i én form. Lampen ligner den klassiske glødepære, men skjuler en lavenergilyskilde, der udsender et blødt, diffust lys. Pendlen består af en syrematteret glasskærm, et aluminiumsophæng og en ekstra kraftig silikoneledning. Bulb Fiction™ fungerer fint som en enkelt lampe, men den gør sig også godt i klynger, på linje eller i forskudte formationer. Man kan lege med udtrykket på disse pendler ved at slå knuder på ledningen.
{{ variant.shortDescription}}

opal-glass

{{variant.price.formattedValue}}


Bulb Fiction™
Bulb Fiction™
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
SektionerKiBiSi

KiBiSi's grundlæggere har en fælles forkærlighed for den gode og stringente ide. En evig stræben efter at levere ærlige, seriøse og gennemtænkte produkter, som tydeligt kommunikerer den oprindelige ide. Designtrioen, der består af Lars Holme Larsen, Bjarke Ingels og Jens Martin Skibsted, udforsker ofte mulighederne for at inddrage elementer fra andre fagområder for at skabe utraditionelle, funktionelle og æstetiske løsninger.

Det stærke trekløver skabte det idédrevne designfirma for at udnytte synergien fra deres respektive succesrige design- og arkitektfirmaer: Kilo Design (Ki), BIG architects (Bi) og Skibsted Ideation (Si). Efter fire års vellykket samarbejde med række banebrydende design besluttede stifterne i 2013 igen at fokusere energien på individuelle designudfordringer.

Med et holistisk perspektiv og en arkitektonisk ide skabte KiBiSi deres første lampedesign for Lightyears, som var både overraskende og indlysende. KiBiSi valgte navneuniverset "Movie", som tog afsæt i deres personlige filmfavoritter og inspiration fra filmverdenen.

Projekter med Bulb Fiction

Stockholm Lejlighed

Private hjem