Calabash™

Designet af Komplot Design, 2011

Komplot Designs inspiration til de enkle og harmoniske Calabash™ pendler stammer fra calabash-græskaret. Calabash™ er ægte håndværk fra inderst til yderst. Det organiske formsprog og den specielle kromlakerede og let changérende overflade giver Calabash™ et unikt udtryk. Skærmen er fremstillet i optrukket aluminium og afsluttet med en spejlende kromlak, der reflekterer omgivelserne og samler rummet. Calabash™ der er forsynet med en reflektor, der øger det nedadrettede lys, udsender et varmt og blændfrit lys. Calabash™ pendlen er atmosfæreskabende og tager sig flot ud i klynger.
{{ variant.shortDescription}}

gold-chrome silver-chrome black-chrome
gold-chrome silver-chrome black-chrome
gold-chrome silver-chrome black-chrome

{{variant.price.formattedValue}}


Calabash™
Calabash™
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner


Komplot Design

En frigjort og eksperimenterende tilgang til designprocessen kombineret med et skarpt blik for de nyeste produktionsteknikker er nøgleordene for Komplot Design. Designduoen er blandt de mest nyskabende danske designfirmaer, som har formået både at fortsætte og forny de danske designtraditioner og samtidig være på forkant med den nyeste internationale udvikling. Komplot Design blev skabt af designerne/arkitekterne Boris Berlin og Poul Christiansen i 1987. Siden 2011 har de højere grad også løst designopgaver i eget navn.

Ifølge Boris Berlin og Poul Christiansen er godt design er ikke blot en løsning af det primære funktionelle problem. Godt design har ligeledes et kulturelt, filosofisk og æstetisk indhold. Netop derfor er det endelige resultat altid meget personligt og påvirket af deres forskellige kulturelle baggrunde og erfaringer.

I arbejdet med at skabe den første lampeserie for Lightyears har Komplot ladet sig inspirere af den ubestridt største formgiver og inspirationskilde; naturen. Navneuniverset ”Shapes of Nature” understøtter denne fascination og inspiration.

Projekter med Calabash

Soho Lounge and Music Bar

Restauration

Lübker Golf Resort

Restauration

The Thief

Hotel