Juicy™

Designet af Salto & Sigsgaard, 2011

Juicy™ er en enkel, funktionel pendel skabt af den prisvindende duo Kasper Salto & Thomas Sigsgaard. Lampens forskellige dele, ledning, konus og skærm glider ubesværet over i hinanden, hvilket får pendlen til at fremstå som en organisk helhed. Pendlen afsluttes nedadtil af et honeycombfilter, som effektivt koncentrerer lyset, samtidig med at det forhindrer blænding. Det blødgør lyset og bidrager til oplevelsen af et varmt og venligt lys. Juicys™ blanke overflade brydes af en lysende ring, som markerer hvor lampen adskilles for skift af lyskilde.
{{ variant.shortDescription}}

black white

{{variant.price.formattedValue}}


Juicy™
Juicy™
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Salto & Sigsgaard

Naturen er benhård, når det gælder om at skabe levedygtigt ”design”. Alt overflødigt bliver sorteret fra i bestræbelserne på at sikre arternes fortsatte beståen. Det er samme krav til udvælgelse og sortering, designeren Kasper Salto og arkitekten Thomas Sigsgaard bruger som udgangspunkt for deres formgivning.

For Kasper Salto og Thomas Sigsgaard er det hverken fagligt eller personligt tilfredsstillende at bygge videre på en allerede kendt stil. Derfor har de fra start visket tavlen helt ren og arbejdet intenst med selve udviklingsprocessen for at skabe et unikt og på alle måder gennemtænkt design.

Kasper Salto og Thomas Sigsgaard har valgt navneuniverset "adfærd", fordi de færdige lamper synes at ende med at have et personligt særpræg.