Lullaby™

Designet af Monica Förster, 2014

Monica Förster’s Lullaby™ pendler er designet ud fra ønsket om at skabe lamper med opalitet, lethed og ynde i et bæredygtigt materiale. Lullaby™ er fremstillet af stenpapir og lameller i asketræ. Stenpapiret samles i en femkantet form ved hjælp af fem slanke asketræslameller. Asketræet stabiliserer det bløde stenpapir og giver lampen karakter og form. Skærmens nederste buk og dens dybde sikrer, at lyset fra pendlen ikke blænder. Stenpapiret er lavet af knust kalksten og har enestående lystekniske kvaliteter. Lyset er blødt, dæmpet og atmosfæreskabende.
{{ variant.shortDescription}}

white
white
white

{{variant.price.formattedValue}}


Lullaby™
Lullaby™
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Sektioner
Monica Förster

Stærkt, enkelt og poetisk. Således kan Monica Förster's arbejde bedst beskrives. Den svenske designer er internationalt anerkendt for sin evne til at skabe moderne, funktionelt design med et poetisk twist.

Design blev tidligt en naturlig interesse for Monica Förster. Hendes talent blev hurtigt anerkendt, og i 1999 blev Moncia Förster Design Studio en realitet. Monica Förster har en uendelig nysgerrighed for nye metoder, materialekombinationer og teknologier. I arbejdet med at skabe et nyt design udarbejder hun små 3D papirmodeller. Denne intuitive, håndgribelige arbejdsproces hjælper hende med at afprøve skæve, uventede muligheder, der ikke var en del af de oprindelige overvejelser. Papirmodellerne er ifølge Monica en skøn kontrast til computeren, hvor alting fremstår perfekt.

I arbejdet med at skabe sin første lampeserie for Lightyears har Mönica Förster ladet sig inspirere af børns fantasi. Hun fascineres af deres åbne sind, store forestillingsevne og evne til at skabe deres helt egen fantasiverden.