Pallas™

Designet af Formfjord, 2012

Pallas™ er en moderne storrumspendel af Formfjord med en unik karakter inspireret af historiske lysekroner. Med sin betydelige størrelse er denne pendel skabt til at belyse storslåede arkitektoniske projekter som lobbyer, lufthavne, teatre og museer. De lodrette laserskårne slidser i skærmen skaber åbninger for lyset og skaber et sofistikeret samspil mellem lys og skygge. De vandrette lag tilfører pendlen et klassisk og nobelt udtryk. Pallas™ produceres i Danmark og leveres fire uger efter bestilling. Ved større ordrer er det muligt at definere lampens farve.
{{ variant.shortDescription}}

white black

{{variant.price.formattedValue}}


Pallas™
Pallas™


Formfjord

I 2006 grundlagde Fabian Baumann og Sönke Hoof tegnestuen Formfjord i Berlin. Fabian er en ingeniør med en designers hjerte, mens Sönke er en designer med en ingeniørs sind. Sammen stræber de efter at skabe produkter, der fungerer - teknologisk, økonomisk og følelsesmæssigt.

Det at skifte frem og tilbage mellem skitser, modelkonstruktion og CAD konstruktion er vigtigt for Formfjord. Det gør det muligt for dem at finde kreative og innovative løsninger, samtidig med at de har mulighed for at teste dem tidligt i processen.

I deres designarbejde for Lightyears har de fokuseret på samspillet mellem lys og skygge, da dette er afgørende for definitionen af ​​form og rum. Skyggen skaber som bekendt kontrast og gør lyset funktionelt.

Projekter med Pallas

Gefion Gymnasium

Offentlige rum

Henrik Larsen Automobiler

Detail

Magnus Olesen

Firmadomicil