Pharaoh™

Designet af Hulger, 2013

Pharaoh™ pendlen er skabt til den iøjnefaldende Plumen 001 lyskilde. Ambitionen med lampen har været nænsomt at forstærke udtrykket af lyskilden, undgå blænding og sikre et godt, direkte lys. Ud over en stram og harmonisk form imponerer Pharaoh™ med en usædvanlig og spektakulær effekt. Når lyset er slukket, fremstår skærmen spejlblank og reflekterende, men når lyset tændes, får skærmen en metallisk transparens, og lyskilden bliver synlig. Lampen er udført i sprøjtestøbt ABS-plast og aluminium. De bemærkelsesværdige pendler leveres inklusiv Plumen 001 lyskilde.
{{ variant.shortDescription}}

mirror-coating

{{variant.price.formattedValue}}


Pharaoh™
Pharaoh™


Hulger

En åben og legende tilgang til designprocessen kombineret med et ønske om at gøre nye teknologier mere tilgængelige er nøgleordene for den konceptdrevne designvirksomhed Hulger. Hulger blev grundlagt i 2005 af Michael-George Hemus og Nicolas Roope. Sammen inspireres de af mangler i det som allerede findes. Det kan være uudforskede områder, hvor kunst, teknologi og design mødes.

Lyset er den grundlæggende forudsætning for at gengive form og farve og til at skabe atomsfære. Ifølge Hulger bør man derfor værne om lyset og sørge for, at det præsenteres smukt. Med Plumen lyskilden, verdens første designede energisparepære, er det lykkedes dem at skabe en lyskilde, der evner dette. I deres første belysningsdesign for Lightyears har de arbejdet med at gøre lyset mere brugbart og venligt samtidig med at lampen fremhæver lyskildens karakteristika.

Gennem deres produktdesign ønsker Hulger at hjælpe os til at værne om og endda fejre lyset igen, som man fejrede de gamle herskere. Derfor har Hulger valgt navneuniverset "monarker og herskere" som en opmuntring til at fejre lyset.