Suspence™

Designet af GamFratesi, 2016

GamFratesi's inspiration til Suspence™ lampeserien har været en bevægelse oversat til en fysisk form. Formen på lampen er blevet skabt ved at trække – en elementær bevægelse, der kræver fysisk kraft. Dette træk er synlig i toppen af lampen, hvor den lille spids er synlig. Suspence™ er organisk i formen med en naturlig blød kurve. Suspence™ pendlen er designet i et monokromt look. Skærm og ledning opfattes som en helhed. En opal afskærmning koncentrerer lyset, forhindrer blænding og skaber et elegant optisk bedrag – derfor navnet "infinity diffuser™". Suspence™ Copper kommer i butikkerne august 2017.
{{ variant.shortDescription}}

copper white light-grey black
copper white light-grey black

{{variant.price.formattedValue}}


Suspence™
Suspence™


GamFratesi

Skandinavisk funktionalisme og en tydelig formidling af ideen bag designet er nøgleordene for GamFratesi's formgivning. Designduen blev etableret i 2006 og består af den danske arkitekt Stine Gam og den italienske arkitekt Enrico Fratesi.

GamFratesi's design finder sin kreative kraft i en fusion af tradition og fornyelse og en eksperimenterende tilgang til de valgte materialer og teknikker. Med deres tværkulturelle baggrunde trækker de således både på den klassiske danske design- og håndværkstradition og den klassiske italienske intellektuelle og konceptuelle fremgangsmåde. Med deres raffinerede, minimalistiske formsprog formår de med deres design at fortælle unik historie. I arbejdet med Lightyears har GamFratesi arbejdet med en konceptuel og funktionel tilgang til belysning.