Om Lightyears

Belysningsvirksomheden Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet til det professionelle og private marked. I tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arkitekter har Lightyears skabt en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation.

Lightyears er stolte af vores skandinaviske arv. Vi ser lys, funktionalitet og æstetik som en naturlig treenighed, der udgør kernen i vores design. Vores dedikation til begrebet "form følger funktion" guider os i vores bestræbelser på at skabe lamper, der tilbyder smuk og funktionel belysning til glæde og gavn for brugeren. Alle lamper er fremstillet i robuste materialer som kobber, stål, glas og akryl, hvilket sammen med det tidløse design sikrer lampen en lang levetid.

Lightyears blev grundlagt i 2005 og har siden juni 2015 været en del af
Fritz Hansen A/S. Vores kollektion fås i mere end 60 lande, og de anvendes i spektakulære indretninger i restauranter, hoteller, firmadomiciler, forretninger og private hjem verden over.

Lightyears har base på Aarhus havn og vi har showrooms i Aarhus, København og Stockholm.

Find en forhandler eller køb lamperne direkte i den officielle Lightyears webshop, hvor du kan finde hele kollektionen inden for pendler, gulvlamper, bordlampervæglamper og udendørslamper.