Om Lightyears

Lightyears er belysningsvirksomheden i Fritz Hansen A/S. Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet til det private og professionelle marked, i tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arkitekter.

Lightyears - Republic of Fritz Hansen ser lys, funktionalitet og æstetik som en naturlig treenighed, der udgør kernen i vores design. Vores dedikation til begrebet "form følger funktion" guider os i vores bestræbelser på at skabe lamper, der tilbyder smuk og funktionel belysning til glæde og gavn for brugeren. Alle lamper er fremstillet i robuste materialer som kobber, stål, glas og akryl, hvilket sammen med det tidløse design sikrer lampen en lang levetid.

Lightyears blev grundlagt i 2005 og har siden juni 2015 været en del af Fritz Hansen A/S. Vores kollektion fås i mere end 60 lande, og de anvendes i spektakulære indretninger i restauranter, hoteller, firmadomiciler, forretninger og private hjem verden over.

Lightyears - Republic of Fritz Hansen har hovedkontor og showroom på Aarhus havn, samt showroom i Republic of Fritz Hansen hovedkontor i Allerød.